advertica-default-slider-image

Voit ladata kausikortin jo valmiiksi omalle Axess sirukortillesi. Valitse ”lataa kortti” ja syötä Axess sirukorttisi numero. Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen vaaditaan tunnistettava kasvokuva. Valokuvan voit ottaa verkkokaupassamme lipun oston yhteydessä esim. kännykkäsi kameralla tai liittää siihen jo aiemmin otetun kuvan laitteeltasi.

Jos sinulla ei ole sopivaa Axess sirukorttia ennestään, tai et halua sitä juuri nyt käyttää. Valitse ” tilaa kortti”. Valokuvan voit liittää jo valmiiksi tai vaihtoehtoisesti otamme sen kausikorttia noutaessasi lipunmyynnissämme. Axess sirukortin hinta 7€ maksetaan noudon yhteydessä tai voimme ladata sen myös omalle sirukortillesi. Kausikortin saat maksukuittia vastaan ensimmäisen käyntikertasi yhteydessä Ukko-Kolin rinteiden lipunmyynnistä (Ukko-Kolin rinteet, Rantatie 27, 83960 Koli)

Halutessasi maksaa kausikortin työnantajan tarjoamilla liikuntaeduillasi
(Smartum, Edenred, Epassi, Tyky, Eazybreak ) täytä lomake tästä linkistä.
HUOM! Epassi toimii maksuvälineenä myös verkkokaupassamme.

Täytettyäsi lomakkeen voit lunastaa etuhintaisen kausikortin liikuntaeduillasi ensimmäisen käyntikertasi yhteydessä Ukko-Kolin rinteiden lipunmyynnistä. Huomioithan että työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla voit ostaa vain henkilökohtaisen kausikortin.

S-etukortilla saat kausikortit edullisempaan hintaan. Lisää ensin haluamasi kausikortit ostoskoriin ja alennuksen saadaksesi näppäile S-bonus kenttään jäsennumerosi S-etukortistasi.
(Jäsennumerosi voi olla myös S-etukortin takapuolella esim. 0643123456)

Verkkokauppa ostoksista ei makseta S-Bonusta.

Yhteydenotot: koliski@sok.fi

Lisää lippuadd
x
x
x
Name

number

delete

Kausikortti noudetaan maksukuittia vastaan lipunmyynnistä lipunmyynnin aukioloaikoina.
chevron_left chevron_left Jatkachevron_right shopping_basket