advertica-default-slider-image

LIPPUKAUPAN EHDOT:

Verkkokauppa ostoksista ei makseta S-Bonusta.

Voit ostaa lipun ennakkoon ja käyttää sen itsellesi parhaiten sopivana aikana. Huom! Sirukortilla voi olla kerralla vain yksi voimassa oleva Koli Skin hissilippu, eli voit ladata uuden lipun sirulle vasta kun olet käyttänyt edellisen latauksen. Kuitenkin muiden keskusten lippuja voi olla voimassa samaan aikaan, eivätkä ne pyyhkiydy pois ostaessasi Koli Skin lipun.

Suosittelemme Axess-sirukortin käyttämistä yhteensopivuuden varmistamiseksi. HUOM! Jos lataat Axess keskuksen lippua SkiData-sirulle ensimmäistä kertaa, tulee sinun aktivoida SkiData-lippusi lipunmyynnissä ennen sen käyttöä hissiportilla. Osa reiällisistä SkiData-lipuista ei valitettavasti toimi portilla, vaikka lipun aktivointi lippukaupassa onnistuu. Lipun voi siirtää toimivalle Axess-sirulle lipunmyynnissä. Uuden Axess-sirukortin voi lunastaa lipunmyynnistä voimassaolevan hinnaston mukaisella hinnalla.

Netissä voit ostaa tunti-, ilta- ja päivä/monipäiväliput olemassa olevaan Axess-järjestelmän sirukorttiin. Uutena – voit ladata lipun myös SkiData-järjestelmän kaikkiin 01-alkuisiin sekä suurimpaan osaan 30-alkuisiin KeyCard lippuihin. (Esim Axess WTP: K20000EP/4P8-0M9, SkiData: 01-1614 2378 8082 5428 4580-8)
Hissilippu on henkilökohtainen eikä sitä saa siirtää/myydä toiselle henkilölle. Henkilökunta ja rinnepartio valvovat lippujen käyttöä hissiporteilla. Hissilipun käyttäjän on tarvittaessa pystyttävä todistamaan lipun käytön oikeellisuus.
Jos henkilö rikkoo yleisiä rinne- ja käyttäytymissääntöjä, hiihtokeskuksen henkilökunnalla on oikeus ottaa kortti pois.
Nettikaupasta ostettuja lippuja koskevat samat toimitusehdot kuin lipunmyyntipisteistä ostettuja lippuja. Noudatamme SHKY:n ja kuluttaja-asiamiehen välisiä, laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja. Katso toimitusehdot.
Liput maksetaan aina oston yhteydessä Paytrail-maksupalvelun kautta. Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 2, 40100 Jyväskylä. Puhelin: 0207 181830.
Hissiliput ovat yrityskorttia lukuun ottamatta henkilökohtaisia ja niiden myyminen/luovuttaminen edelleen on kielletty.
Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen saattaa johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, perimme aina 150 euron tarkastusmaksun.
Kadonneen kausi- tai firmakortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 20 eur maksun.
Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua.
Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen SmartCardin tilalle asiakkaan on lunastettava uusi sirukortti. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.
Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.


MAKSETTAESSA TYÖNANTAJAN TARJOAMILLA LIIKUNTAEDUILLA!

Laita sähköpostilla viestiä osoitteeseen koliski@sok.fi

Laita viestiin nimesi ja yhteystietosi ( osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) sekä millä liikuntaedulla haluat kausikortin ostaa.

Kausikortin voit lunastaa etuhintaan rinteiden avauduttua lipunmyynnistämme, jos olet ilmoittanut ylläolevat tiedot kampanja-aikana(1.-30.11.2019)

Kolin rinteillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla:-Smartumin liikunta/kulttuurisetelit, Smartum liikunta- ja kulttuurisaldo, Tyky kuntosetelit, Tyky-online, Ticket Mind&body kortti, Ticket virikeseteli, Eazybreak, Sporttipassi (E-PASSI)

Huomioithan että työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla voit ostaa vain henkilökohtaisen kausikortin.